Google +1 button op je website, maar hoe?

Google staat natuurlijk niet stil en blijft hun zoek functies verbeteren, zoals nu ook met de +1 button. Deze (social media) functie zorgt ervoor dat je vrienden, collega’s en familie sites kunnen aangeven die zei leuk of goed vinden. Je ziet vervolgens onder de zoekresultaten wie deze website heeft aangeraden, dit geval een test:
google +1 button

Ook heeft Google een promotie video gemaakt wat deze Google +1 button precies inhoud:

Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen waarom sociale media belangrijk is of nog belangrijker gaat worden in de wereld van internet en zoekmachine optimalisatie. Het is immers hoe meer mensen jouw website delen, hoe hoger jij in de zoek resultaten komt te staan vergeleken met je concurrenten. Maar hoe zet je nou zo’n button op je website? Bekijk hier de uitleg:

Zorg kortom dat je vandaag of nu direct de Google +1 button op je website zet of laat zetten. Heb je geen technische kennis om de button op je site te zetten? Klik hier om een WordPress plugin te downloaden voor de Google +1 button. Ook zou ik het tof vinden als je onderaan op de +1 button klikt ;-)

GRATIS RAPPORT: De 5 No-Nonse Methodes Om Je Bezoekers Stroom Om Te Zetten In Resultaat!

3 Comments

 1. Peter Reply

  Thanks Tom. Ik had zoiets al ergens gelezen, maar wist niet dat je dit nu al kon integreren op je eigen website.
  Ik zie het volgende nieuwsfeitje al weer graag tegemoet.

  P.S. voor Joomla en/of WordPress webmasters is voor +1 van Google een gratis module te installeren. Deze maakt het een stuk makkelijker.

  Succes!

 2. Jacques Lems Reply

  Beste Tom,

  Bij het +1en van Google op dit blog met de knop zoals jij die geplaatst hebt krijg ik steeds een venstertje van mijn Googleaccount, waardoor het lastig wordt om te +sen Het venstertje gaat namelijk over de +knop heen.

  Hebben anderen dat ook of is dat alleen bij mij?

  groet,

  Jacques

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Ontvang GRATIS: Rapport: De 5 No-Nonse Methodes Om Je Bezoekers Stroom Om Te Zetten In Resultaat!