GRATIS aanmelden op mijn Youtube kanaal + Tip

Zoals je weet plaats ik regelmatig videos op Youtube en op mijn weblog. Je kan je gratis aanmelden op mijn Youtube kanaal om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe technieken en interessant video materiaal op internet marketing gebied en ondernemerschap.

GRATIS aanmelden op mijn Youtube kanaal

Natuurlijk krijg je in dit artikel ook nog een extra tip van mij, eigenlijk 2!
Mijn eerste en standaard tip op video marketing gebied is dat je zowieso een Youtube account moet hebben met een eigen kanaal. Heel simpel maar veel mensen hebben dit nog niet. Ook heeft het immers te maken met Sociale media en is daarom zeer belangrijk (voor meer bezoekers en nieuwe prospects).

Een nog iets waardevollere tip is dat je altijd je website op de juiste manier moet vermelden bij je video (inclusief http://). Dit kan onder de video en bij je eigen kanaal zodat je snel en meer bezoekers krijgt als mensen je videos bekijken.

Ik zou het tof vinden als je jezelf gratis aanmeld op mijn Youtube kanaal zodat je altijd op de hoogte blijft van mijn tips, trucs en technieken op het gebied van internet marketing en ondernemen. Dit kan door te gaan naar:
http://www.youtube.com/user/Hosting2Power
en te klikken op de knop: ”Abonneren”.

Thanks!  ;-)

GRATIS aanmelden op mijn Youtube kanaal

GRATIS RAPPORT: De 5 No-Nonse Methodes Om Je Bezoekers Stroom Om Te Zetten In Resultaat!

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Nomar zegt:

    Misschien een idee om een post over youtube marketing te maken? Voordelen ervan etc?? Ik ben niet eens geregistreerd bij Youtube..

    Heb je case studies hiervan? Zou wel interessant zijn

Wat is jouw mening? Geef hieronder een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 Ontvang GRATIS: Rapport: De 5 No-Nonse Methodes Om Je Bezoekers Stroom Om Te Zetten In Resultaat!

Top